Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (Τσιπραντρέου) ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ, ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ
Η συμπεριφορά του Τσίπρα έναντι του λαού και της βούλησής του (αλλά και του κόμματος και της κυβέρνησής του), δεν είναι μόνο παράνομη, προδοτική, αντίθετη με την σαφή και διευκρινισμένη και δημοψηφισματικά εντολή που έλαβε από τους πολίτες, αλλά και με όσα υποσχόταν προς τον ελληνικό λαό για να λάβει το κόμμα του την ψήφο του λαού. Πρόκειται για ηγεμονική συμπεριφορά που αψηφά και παραβιάζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και καταλύει το πολίτευμα παραβιάζοντας θεμελιώδεις αρχές του και δη την θεμελιωδέστερη όλων : την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας ως θεμέλιο του πολιτεύματος και τον λαό ως φορέα όλων των κρατικών εξουσιών.
Η συμπεριφορά του παραβιάζει την εντολή του λαού και, ως εντολοδόχος δεν στηρίζεται στην εντολή των 251 της Βουλής (δεν είναι κατά το Σύνταγμα εντολοδόχος αυτών), που παραβίασαν επίσης το αποτέλεσμα και το περιεχόμενο του δεσμευτικού δημοψηφίσματος.

Η συμπεριφορά του, πλέον της σωρείας συνταγματικών παραβάσεων και εκτροπών, αποκαλύπτει και την πλήρη ανικανότητα του ίδιου και μελών της κυβέρνησης που συγκρότησε να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, προετοιμαζόμενοι δια παν ενδεχόμενο αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων.
Για το Νέρωνα, υποστηρίζεται από μερικούς ιστορικούς, ότι είναι παρεξηγημένος, για τον Τσίπρα (Τσιπραντρέου) και την παρέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Απάτης δεν πρόκειται να υπάρξει ΚΑΝΕΙΣ.
Υ.Γ. Επαψε να μιμείται και την φωνή του Αντρέα (ευτυχώς). Τώρα βγαίνει ο πραγματικός του εαυτός.

Β. Η ΚΙΒΔΗΛΗ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Η αναφορά μας και η ανάλυσή μας στο περιεχόμενο της άκυρης και κίβδηλης “συμφωνίας Τσίπρα” θα είναι τις επόμενες ημέρες αναλυτικότατη. Αλλωστε τα αυτά θέματα έχουν μερικώς αναλυθεί στην κριτική της εν δημοψηφίσματι τεθείσας και καταψηφισθείσας πρότασης των δανειστών.
Ακούμε όμως, διαβάζουμε και βλέπουμε διάφορους στα ΜΜΕ (“δημοσιογράφους” και “αναλυτές”) να μιλούν για “αναγκαίες και χρήσιμες μεταρρυθμίσεις”, χωρίς βεβαίως καμία ουσιαστική ανάλυση και τεκμηρίωση της θέσης τους. Η συμπεριφορά τους αυτή είναι απολύτως παράνομη, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο συνεχούς διασποράς ψευδών ειδήσεων και όφειλαν να έχουν ήδη παρέμβει οι εισαγγελείς και το ΕΣΡ.
Μιλούν, όπως και οι της Ε.Ε., την κυβέρνησης, καθώς και από άλλους πολιτικούς χώρους για τις πρέπουσες μεταρρυθμίσεις, όπως π.χ. για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των συμβολαιογράφων και των δικαστικών επιμελητών. Πρόκειται για μία απάτη του κοινού ποινικού δικαίου: προκειμένου να μπορούν οι τράπεζες να προχωρούν σε χιλιάδες αναγκαστικές εκτελέσεις και πλειστηριασμούς με χαμηλό κόστος “απελευθερώνουν” τα επαγγέλματα αυτά.
Σε σχέση με την εθνική οικονομία η “απελευθέρωση” αυτή δεν ανταποκρίνεται σε καμία ανάγκη και είναι επιζήμια, καθώς ακόμα περισσότεροι πολίτες θα εγκλωβιστούν σε επαγγέλματα που ήδη φυτοζωούν, δηλαδή θα έχουμε και άλλους κατεστραμμένους Ελληνες για να κάνουν την βρώμικη δουλειά τους οι τράπεζες και οι δανειστές. Το ίδιο ισχύει με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που προβλέπει δίκες εξπρές, χωρίς καν την εξέταση μαρτύρων και την ακροαματική διαδικασία, γραμμένος ειδικά και φωτογραφικά για να διευκολύνει τις αγωγές των τραπεζών έναντι των εκατομμυρίων οφειλετών τους.
Αυτά δεν είναι μεταρρυθμίσεις που οδεύουν προς τις πραγματικές ανάγκες του λαού, της κοινωνίας και του ανθρώπου, αλλά κοινωνικά εγκλήματα με συγκεκριμένη στόχευση και περιεχόμενο την εύκολη εκπαραθύρωση από κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων, υπέρ των ισχυρών και των τραπεζών που σύντομα και ουσιαστικά ήδη βρίσκονται σε ξένα χέρια.
Επισημαίνουμε, επίσης, στον ελληνικό λαό ότι οι περίφημες εκθέσεις του ΟΟΣΑ, όπως οι ίδιες αποκαλύπτουν στα κείμενα τους, συντάχθηκαν κατόπιν επαφών και θεμάτων που έθεσαν οι μεταπράτες (έμποροι) και οι μεγαλοβιομήχανοι συγκεκριμένων κλάδων. Κατά την κατάρτιση αυτών ΔΕΝ υπήρξε καμία επαφή με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων (αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων κλπ.). Τα αποτελέσματα είναι οικτρά και θίγουν περαιτέρω τους παραγωγούς (βλ. Γάλα) και την εθνική οικονομία μειώνοντας έτι περαιτέρω το ΑΕΠ και αυξάνοντας τις εισαγωγές.
Αντιθέτως, καταδικάζουν και με τα φορολογικά μέτρα τον πρωτογενή αγροτικό τομέα.

Γ. ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Εάν ήθελαν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, όλοι αυτοί, όφειλαν να στηρίξουν την παραγωγή και την μεταποίηση ακολουθώντας τις προτάσεις μας για το μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης της Ελλάδας.
Εάν ήθελαν πραγματικές μεταρρυθμίσεις τα μίσθαρνα όργανα του κεφαλαίου, οι εκτελεστές της Ε.Ε. και οι εδώ κυβερνητικοί επίορκοι θα έσπαγαν το καρκίνωμα του μεταπρατικού χονδρεμπορίου (μεσάζοντες), γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο και μόνιμο πρόβλημα των παραγωγών και των καταναλωτών στην χώρα και μάλιστα και με αφορολόγητα υπερκέρδη που ζημιώνουν τα δημόσια ταμεία.
Εάν ήθελαν πραγματικές μεταρρυθμίσεις, όλος αυτός ο συρφετός, θα έθετε επί τάπητος το ζήτημα της υπεραξίας των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, δίδοντας ελάχιστη τιμή, επιστημονικά προσδιορισμένη, στους μοχθούντες παραγωγούς, ώστε να εξασφαλίζουν ένα “μεροκάματο” και να έχουν ένα κίνητρο να παράγουν ενισχύοντας το ΑΕΠ και την κοινωνική ασφάλεια της χώρας.
Και με βάση αυτή την τιμή, προστιθέμενου ενός εύλογου περιθωρίου κέρδους, θα όριζαν την μέγιστη τιμή για τους καταναλωτές.
Ο γενικός κανόνας της προστασίας από την αισχροκέρδεια αναγνωρίζεται σε κάθε κράτος της Ε.Ε. .
Οπως, επίσης, θα δημιουργούσαν ένα επαρκές σύστημα συσκευαστηρίων στην χώρα, ώστε να αποκτούν υπεραξία υπέρ των παραγωγών και εξαγώγιμη διάσταση τα ελληνικά προϊόντα.
Υπενθυμίζουμε ότι μέλη του κινήματός μας, μετέχοντας σε ενώσεις καταναλωτών και δη στο ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.), στην ΒΙΟ.ΖΩ, στο ΙΝΚΑ Μακεδονίας, στο ΙΝ.Π.ΚΑ. Ηπείρου, έχουν εκπονήσει και υποβάλλει τις πιο πάνω προτάσεις, μαζί με ένα σύνθετο και πολύπλευρα ουσιαστικό για τους παραγωγούς, τους καταναλωτές και το δημόσιο συμφέρον, χαμηλού κόστους σύστημα διασφάλισης της διακίνησης, ήδη από το έτος 2008.
Οι έκτοτε κυβερνήσαντες και κατ' αποτέλεσμα αποδεικνυόμενοι τουλάχιστον ανίκανοι για τον λαό και υπηρέτες άθλιων συμφερόντων, αλλά και οι διεθνείς εκτελεστές της Ε.Ε. και άλλων ευαγών συμπράξεων συμφερόντων (λόμπυ και διεθνείς οργανισμοί) ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ και ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ, αν και της δικής τους “αστικής” ιδεολογίας, καταστρέφοντας τον πραγματικό παραγωγικό ιστό της χώρας που εκβιάζεται συνεχώς, υπέρ της εγκληματικής μεταπρατικής εμπορικής δραστηριότητας τόσο ελληνικών προϊόντων, όσο και χιλιάδων εισαγόμενων προϊόντων ξένων και βεβαίως πολυεθνικών εταιριών της Ε.Ε. . Αποτέλεσμα πλην των ανωτέρω: το έλλειμμα του ισοζυγίου εισαγωγών - εξαγωγών της Ελλάδας να είναι το χειρότερο στην Ε.Ε. και να αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες δανεισμού της χώρας (περί τα 35 δις Ευρώ ετησίως).
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ Ή ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ EUROSTAT ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΕ “ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ” ?
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!!
Οργανωθείτε στο κίνημά μας για να τους κάνουμε όλους μαζί να εξαφανιστούν από την χώρα και να πάει μπροστά ο λαός, η πατρίδα και ο άνθρωπος.
ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...