ΤΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ “ΟΧΙ”

                            ΤΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ “ΟΧΙ”


Το “ΟΧΙ” δεν είναι μόνο μέσο έκφρασης της αγανάκτησης για την στάση των δανειστών. Είναι και μέσο αποδοκιμασίας του πολύπαθου λαού σε όλους αυτούς τους μεγαλοαστούς και τα τσιράκια τους, σε όλους τους γραικύλους και στην αισχρή πρωτόγνωρη επίθεση προπαγάνδας και τρομολαγνείας από τα ΜΜΕ.
Το “ΟΧΙ” είναι η οδός του μέλλοντος της χώρας και του λαού.
Σας το εξηγήσαμε σε προηγούμενα άρθρα και αναλύσεις μας.

Και για να κλείσουμε το θέμα με το ΚΚΕ που βρήκε την ώρα να στηρίξει τους μεγαλοαστούς: tο “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα σημαίνει υποχρεωτικά και με νομική δέσμευση ότι κανένα από τα μέτρα που αποδοκιμάζονται από τον λαό με το “ΟΧΙ” δεν μπορούν και δεν είναι νόμιμο να περάσουν από την Βουλή και να γίνουν νόμος του κράτους. Ούτε παραλλαγμένα, ούτε καλυμμένα, ούτε με άλλη πρόταση γιατί θα είναι άκυρο, παράνομο και αντισυνταγματικό (έτσι κ. Τσίπρα ;)

Για αυτό όλοι, και οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ, οφείλουν να ενωθούν με τον υπόλοιπο λαό, να ψηφίσουν μαζί μας ΟΧΙ και να αψηφήσουν τη νέα Βάρκιζα της ηγεσίας του ΚΚΕ.


Aυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό,

αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ' τα ξένα βήματα,

αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,

αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.

Γ. Ρίτσος “Ρωμιοσύνη”











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...