ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ


ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι ...

Ζούμε στην χώρα του απίθανου. Το μόνο πιθανό στην Ελλάδα είναι το συντεταγμένα απίθανο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση με μία κεντρική υπόσχεση και λόγο (καθώς πρόγραμμα δεν υπήρχε, ούτε η παροχολογία Θεσσαλονίκης είναι πρόγραμμα) : “ότι θα καταργήσει άμεσα όλα τα μνημόνια και θα βγάλει την Ελλάδα από την λιτότητα” Εφερε μνημόνιο λιτότητας !!!. Τα ίδια ισχύουν και για τους ΑΝΕΛ.
Οσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και των ΑΝΕΛ) ψήφισαν ΝΑΙ στο μνημόνιο λένε ότι δεν τους εκφράζει, αλλά το ψηφίζουν για να μην πέσει η κυβέρνηση. Οτι εκβιάστηκαν αλλά υποκύπτουν. Ο,τι είναι καταστροφικό για την Ελλάδα, αλλά το ψηφίζουν για να την σώσουν !!!. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που είπαν ότι τους εκφράζει... .
Οι άλλοι, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν ΟΧΙ στην Βουλή, λένε ότι δεν τους εκφράζει και είναι καταστροφικό, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση που το έφερε και θα το εφαρμόσει !!!. Κάποιοι παραμένουν στην κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το καταστροφικό μνημόνιο, που καταψήφισαν !!!.
ΟΙ Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΟΤΑΜΙ είπαν ότι το ψηφίζουν γιατί με αυτό σώζεται η χώρα, αλλά καταψηφίζουν την κυβέρνηση που έφερε το μνημόνιο που ψήφισαν και σώζει την χώρα!!!.
Ολα αυτά αποδεικνύουν ότι υπάρχει ουσιώδης και επικίνδυνη πολιτική αλητεία και βλακεία στον τόπο. Αποδεικνύουν την παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας, πολιτικής και κοινωνικής ιδεολογίας, αποδεικνύουν τον τυχοδιωκτισμό. Πάνω από όλα αποδεικνύουν την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Κοιτάει ο πολίτης στην Βουλή και ψάχνει να βρει κάποιον αξιόλογο άνθρωπο, ανεξαρτήτως κόμματος. Κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να αναλύσει σε βάθος τα δεδομένα και κυρίως κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να ΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
Εδώ φτάσαμε εδώ και τόσα χρόνια στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση της ελληνικής ιστορίας και ακόμα όλοι οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι και όλοι οι δημόσιοι αγορητές, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ, δεν κατάφεραν να κάνουν μία υποτυπώδη ανάλυση ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ, που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση της χώρα μας και την ζωή μας.
ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ !!! μήπως και το διορθώσουμε.
Αυτό που ακούμε χρόνια τώρα είναι ένα ασταμάτητο κενολόγημα, άνθρωποι που μιλούν ώρες χωρίς να λένε τίποτα το ουσιαστικό. Αποτελέσματα χωρίς να υπάρχει πράξη !!!. Ευρώ = Σωτηρία, Εξω από το Ευρώ = Καταστροφή ... Καμία ανάλυση, καμία συνιστώσα, κανένας όρος, καμία λογική ακολουθία. Ποια κουλτούρα ηλιθιότητας επιβάλλουν με τον τρόπο αυτό στον λαό, τόσα χρόνια τώρα.
Δεν αναρωτιέται κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος πλέον, αλλά είναι βέβαιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ.
Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ !!!. Δεν ξέρουν ούτε ανάγνωση και ούτε καν πρόσθεση.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, στείλτε τους εκεί που ανήκουν: στο καλάθι με τα σκουπίδια.
Αυτο-οργανωθείτε, οργανωθείτε στο ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, οργανωθείτε αλλού. Πάντα όμως Δημοκρατικά και πάντα με ένα στόχο: να φτιάξουμε μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες


ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...