ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : 60 δις δάνειο, Κούρεμα του Χρέους, 20ετή περίοδο χάριτος και αναδιάρθρωση του υπολοίπου.

Οταν ένας λαός στέκεται όρθιος και αντιστέκεται αποφασιστικά αποκλείεται να χάσει τον πόλεμο.
Το ΔΝΤ (IMF) με χθεσινή ανακοίνωσή του, που δημοσιεύει ο Guardian, (http://www.theguardian.com/business/2015/jul/02/imf-greece-needs-extra-50bn-euros ) δηλώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει δάνειο 60 δις Ευρώ, να κουρευτεί βαθιά το χρέος της, να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους και να της δοθεί 20ετής (εικοσαετής !!!) περίοδος χάριτος στην οποία να μην καταβάλει κανένα ποσό.
Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αυτή η δήλωση από δανειστές στην ιστορία του ελληνικού χρέους. 
Είναι φανερό ότι φοβούνται την χρεοκοπία της Ελλάδας, ότι σάστισαν από την στάση του μέρους του λαού που στηρίζει το ΟΧΙ και έρχονται να κάνουν προτάσεις συμβιβασμού για να λυθεί η κρίση. 
Είναι, όχι μόνο επιβεβαίωση όσων σας γράφαμε χθες και σήμερα, αλλά και μια γροθιά στο στομάχι της Μέρκελ, του Σόιμπλε και όλων των άλλων εταίρων.
Είναι μία γροθιά στο στομάχι των γραικύλων οπαδών του ποταπού και προδοτικού “ναι”.
ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, αυτά που από την Δευτέρα ζητάμε να κλείσουν οριστικά, ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ την ΕΙΔΗΣΗ, την αποσιωπούν, αφού είναι μία παραδοχή της νίκης του ΟΧΙ, της αποφασιστικότητας και της σύνεσης των οπαδών του ΟΧΙ.
Ας την διαδώσουμε όλοι εμείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...