ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

                                                 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους μας και όλους τους Ελληνες πολίτες να μετάσχουν στις κινητοποιήσεις της 11/2/2015 σε όλη την χώρα.
Καλούμε όλους να παρακινήσουν όσους γνωρίζουν να έλθουν αύριο στις συγκεντρώσεις.

Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς κομματικές κουβέντες να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ελευθερία της Ελλάδας και του λαού της.
Καλούμε την κυβέρνησή μας, να μην δειλιάσει και να μην προδώσει τον ελληνικό λαό και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη.

Είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί και το διευθυντήριο της Ε.Ε. θα θελήσουν να δώσουν ένα ηχηρό ράπισμα στην Ελλάδα και την κυβέρνησή της.
Είμαστε η πρώτη χώρα που ορθώνει το ανάστημά της απέναντι στο νεοφιλελεύθερο φασισμό και στην κατάληψη της Ευρώπης από τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
Είναι βέβαιο ότι, εάν αντέξουμε, σύντομα θα ακολουθήσουν χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, ίσως και η Γαλλία. Αυτή την προοπτική, αυτή την ανατροπή, την κοινωνική και πολιτική είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί και άλλοι νεοφιλελεύθεροι της Ε.Ε. θα προσπαθήσουν να την ματαιώσουν, να την καταπνίξουν πριν γίνει ρεύμα ελευθερίας και κύμα ελπίδας και τους σαρώσει σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη. Αυτή είναι η νέα Ιερά Συμμαχία της νέας απολυταρχίας.
Θα προσπαθήσουν να μας πνίξουν, πριν οι λαοί και τα δίκαιά τους πνίξουν και καθαρίσουν την πανούκλα που μας έχουν επιβάλλει.
Ως Ελληνες είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί της λευτεριάς η μέρα έρχεται με σκληρούς αγώνες και στερήσεις και αυτό το γνωρίζει μέσα στην ψυχή, το πνεύμα και την καρδιά του κάθε Ελληνας.
Μην κάνετε βήμα πίσω απέναντι στα nein των Γερμανών.
Μην σας τρομάξουν με δηλώσεις, απειλές και ύφος ιεροεξεταστή.
Εχουν ήδη ηττηθεί αλλά προσποιούνται κάνουν πως δεν το αναγνωρίζουν.
Σταθείτε όρθιοι και θα πολεμήσουμε όλοι μαζί.

Βλέποντας μέσα από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία το τι παρήγαγε η Ελλάδα το 1978 πριν μπούμε στην Ε.Ο.Κ. θλίβεται για το ισχνό σήμερα. Μια χώρα με 25% λιγότερους κατοίκους παρήγαγε πολύ περισσότερα σε αριθμό και είδος πράγματα σε κάθε τομέα της παραγωγής. Το που μας οδήγησαν ξένοι και ντόπιοι για να μας υποδουλώσουν στα χρέη και να μας απειλούν με πείνα δεν θα περιμένουμε να το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Ηλθε η ώρα να το συλλάβουμε και να το ανατρέψουμε, εμείς και όχι οι ανήμπορες μελλοντικές γενιές.
Ανατρέποντας την παραγωγική υστέρηση που μας έχουν επιβάλλει, μπορούμε να σταθούμε στα γερά στα πόδια μας και να αποκτήσουμε ξανά παρόν και μέλλον.


Υ.Γ. Τα μέλη του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θα συναντηθούμε στην πλευρά της πλατείας Συντάγματος κοντά στην αρχή της Σταδίου (public).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...