ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

                      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αυτές οι εκλογές πρέπει να μείνουν στην ιστορία.
Σε αυτές τις εκλογές πρέπει υποχρεωτικά και αναπόφευκτα να κλείσει ο κύκλος της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, να τιμωρηθούν οι καταστροφείς της Ελλάδας και να επέλθει η “κάθαρσις”.
Ο,τιδήποτε άλλο θα καταστήσει την πορεία της χώρας προς τον αφανισμό μη αναστρέψιμη.
Τα μαθηματικά της πορείας της χώρας, η πραγματική αριθμητική των ανθρώπων, των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων και δυνατοτήτων και η ληστρική μανία των ντόπιων και ξένων συντελεστών της απομύζησης του λαού και της χώρας, αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες σε βάθος αρκετών ετών, δημιούργησαν το καθεστώς της καταστροφής της χώρας και του λαού της.
Οι Ελληνες στις εκλογές της Κυριακής πρέπει να στείλουν στο πολιτικό και κοινωνικό επέκεινα όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όσα βιώσαμε και βιώνουμε.
Οπου και εάν δει κανείς, όποιο τομέα της πραγματικότητας και εάν εξετάσει βλέπει το χάος και την καταστροφή που επέφεραν οι υπηρέτες του νεοφιλελευθερισμού και των πολιτικών του.

Καμία ψήφος και ανοικτή καταδίκη των κομμάτων της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. , είναι πρεσβευτές του ψεύδους, της πολιτικής απάτης και αλητείας, όργανα των κλοπών και των λεηλασιών σε βάρος της χώρας και του λαού. Ζητάμε από τους ελεύθερους σκεπτόμενους Ελληνες πολίτες να παραδώσουν στην δημόσια χλεύη τα κόμματα αυτά και τους ψηφοφόρους τους.
Οι τελευταίοι, οι ψηφοφόροι αυτών των τύπων ή ανήκουν στις ληστρικές ελίτ και ολιγαρχίες ή είναι σκέτα ζώα στην κοτζαμπάσικη “Δημοκρατία των Μπεεεεέ¨, (http://laikometopo.blogspot.gr/search/label/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ%20ΤΩΝ%20ΜΠΕΕΕ) που γράψαμε μερικά χρόνια πριν.

Καμία ψήφος στους συνοδοιπόρους των πιο πάνω, στα κόμματα-απάτες των νεοφιλελεύθερων και των ολιγαρχών
Μαύρο στον άθλιο βούρκο που λέγεται “Ποτάμι”. Μαύρο στο κόμμα-απάτη που ίδρυσαν οι ολιγάρχες με επικεφαλής την μαριονέτα ανηψιό του Σημίτη. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή με Σημιτικούς και άλλους νεοφιλελεύθερους, παρά μόνο συνέχιση της ίδιας αθλιότητας.
Μαύρο στο κόμμα του Παπανδρέου, που βγήκε να ξαναζεστάνει τα ψέμματα του 2009 και να αθωώσει τον εαυτό του για την τελευταία πράξη του συλλογικού, διαχρονικού εγκλήματος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε βάρος της Ελλάδας και του λαού.
Μαύρο στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, υποκινούμενα του εφοπλιστικού κεφαλαίου, που εκφράζουν το μίσος απέναντι σε ο,τιδήποτε ανθρώπινο και ελεύθερο.

Το Λαϊκό Κίνημα καλεί όλους τους Ελληνες πολίτες στις κάλπες, στην μοναδική στιγμή που τους δίνεται το δικαίωμα σε αυτό το ψευδοδημοκρατικό πολίτευμα να εκφραστούν.
Αντιλαμβανόμαστε ότι για πολλούς και πολλές, ίσως να μην υπάρχει κόμμα και σχηματισμός που να τους εκφράζει απόλυτα.
Είναι όμως κοινή αναγκαιότητα να διωχθούν από την εξουσία και να κατακρημνιστούν οι υπαίτιοι της καταστροφής και αυτό πρέπει να πράξει κάθε πολίτης. Ας ψηφίσει μαυρίζοντας το σύστημα, ανάλογα με τα “πιστεύω” του.
Αν δεν πέσει μαύρη η νυχτιά για τους υπαίτιους, ενορχηστρωτές και αρχιτέκτονες της τραγωδίας, δεν πρόκειται ποτέ να ανατείλει ο ήλιος και να έλθει το φως της νέας ημέρας.
Ο στόχος είναι να μην πάρουν οι ανωτέρω καμία ψήφο.


Με αυτούς που θα έλθουν έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...