ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Το Λαϊκό Κίνημα είναι παντού. Αυτός είναι ο στόχος μας και τον έχουμε καταφέρει, με μέλη και φίλους μας που βρίσκονται σχεδόν παντού.
Γνωρίζαμε την κατάσταση στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» πολύ πριν εκδηλωθεί. Είχαμε γνώση των ποιοτικών χαρακτηριστικών συγκεκριμένων ανθρώπων και της «ιδεολογίας» τους. Ξέραμε καλά και το ποιοι τους «βοηθούν» και τους «στηρίζουν» … .
Μην ψάχνετε λοιπόν για αιτιολογίες με βάση τις επιλογές του Καμμένου για ανοιχτό κίνημα, για μέτωπο με άλλους ή για «αριστερότερη» τοποθέτηση. Αυτά προϋπήρχαν και ήταν γνωστά από την αρχή σε όλους τους.
Το σύνθημα δόθηκε  (και ας το καταλάβει και ο Π. Καμμένος) όταν έκανε λόγο ανοιχτά και δημόσια για στροφή της χώρας στο δολάριο. Αμέσως μετά ξεκίνησαν τα όργανα των αποχωρήσεων. 
Για ψάξτε λοιπόν ποιοι θίγονται από την σύνδεση της χώρας με το δολάριο;
Μήπως είναι οι Γερμανοί;
Μήπως είναι οι εδώ τραπεζίτες;
Ψάξτε λίγο και θα ανακαλύψετε πολλά, όπως το γιατί και πως συγκεκριμένα blogs δημοσίευαν την πληροφορία μια εβδομάδα πριν! 
Όσο για τους «Ανεξάρτητους Ελληνες»: δεν πρόκειται να διαλυθούν (άσε που τους δόθηκε και χρόνος στην τηλεόραση, που τους είχαν «κομμένους»).  Μπορεί να μετασχηματιστούν, αλλά όσο εξυπηρετούν κάποιες αναγκαιότητες, θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Άλλωστε η «φυγή» των δεξιών, δίνει στον Καμμένο την ευκαιρία να πλατύνει τους πολιτικούς ορίζοντες και τον πολιτικό λόγο της κίνησής του.
Κάποιοι από εμάς, εάν ήμασταν στην θέση του, θα είχαμε επιδιώξει την εξέλιξη αυτή.
Η Δ.Ε. του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...