TO MHNYMA ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ (του συντρόφου Β. Κωνσνταντίνου)

Ν. δημοκρατία, Πασοκ, Δημαρ
( ΝΠΔ = Νέοι Προδότες Δοσίλογοι)
Αυτό ψήφισαν όσοι δείλιασαν, όσοι ξαναθυμήθηκαν την πολιτική τους καταγωγής και όσοι το λίπος στον εγκέφαλο τους μετέτρεψε σε έρμαια του πολιτικαντισμού , της χυδαίας προπαγάνδας, του εκβιασμού και της παραπλάνησης.
Πριν ακόμα καταμετρηθούν το σύνολο των ψήφων, ο κ. Σαμαράς δήλωσε με περισσή αυθάδεια , πως «έχω υπογράψει και τιμώ την υπογραφή μου. Το κράτος έχει συνέχεια»
Επομένως τα 11 δις ευρώ και τα άγρια μέτρα προσαρμογής που τα ακολουθούν, καθώς και τα νέα επιπλέον που θα προκύψουν μετά την νέα έκθεση της Τρόικα που αναμένεται να μας ξανάρθει ( δεν θα την βλέπαμε αν κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ), θα εφαρμοστούν πλήρως.
Σε λίγο καιρό, η εφορία θα προχωρήσει σε πογκρόμ κατασχέσεων ακίνητης περιουσίας, όχι σε όσους έχουν φουσκώσει με εκατομμύρια ευρώ τις τσέπες τους, αλλά από τους μισθωτούς, τους αγρότες και τους άνεργους.
Το τι ψήφισαν οι ….Έλληνες, μπορεί να συγκριθεί με ό,τι ψήφισαν οι ίδιοι …Έλληνες μετά την καταστροφική φωτιά στην Ηλεία και την επανεκλογή Καραμανλή και με τους ίδιους …. Έλληνες για την εκλογή Μητσοτάκη.
Οι ίδιοι ….έλληνες είναι αυτοί που κατάστρεψαν την χώρα μετά την εκλογή Μητσοτάκη, οι ίδιοι …. Έλληνες κατάστρεψαν την χώρα με την εκλογή Σημίτη, οι ίδιοι … Έλληνες κατέστρεψαν την χώρα με την εκλογή Καραμανλή και Παπανδρέου και σήμερα τα απομεινάρια των ίδιων …..Ελλήνων θα αποτελειώσουν την χώρα με την Κυβέρνηση των Νέων Προδοτών Δοσίλογων ( Ν.δ. Πασοκ, Δημαρ)
Είναι οι ίδιοι ….Έλληνες που κατέκλυσαν τους Νεοναζί και τους έδωσαν κοινοβουλευτική ασυλία .
Είναι οι ίδιοι οι ….Έλληνες που επικροτούσαν την Μέρκελ, τον Ομπάμα, τον Σόϊοπλε, τον Μπαρόζο τον Ολάντ, ταυτίζοντας τα δικά τους συμφέροντα με τα συμφέροντα όλων εκείνων που θέλουν προτεκτοράτο Ελλάς να γίνει η μετρέσα των συμφερόντων τους.
Είναι αυτοί οι ίδιοι …..Έλληνες που κατέβαιναν στους δρόμους μουντζώνοντας τους προδότες και τους δοσίλογους, που τους καταψήφισαν στις 6 Μάη και που πολύ γρήγορα τα ξέχασαν όλα και επικρότησαν τον δοσιλογισμό, την προδοσία και την απάτη.
Ο κ. Σαμαράς δεν θυμήθηκε καν την σημαία του προεκλογικού του λόγου, την επεναδιαπραγμάτευση , αλλά θυμήθηκε την υποχρέωση προς τα αφεντικά του για την αβανταδόρικη βρώμικη δουλειά τους, να τους ευχαριστήσει, λέγοντας πως θα τιμήσει την υπογραφή του και θα εφαρμόσει ό,τι υπόγραψε.
Δεν θα τιμήσει ότι υποσχόταν, αλλά ότι έχει υπογράψει.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους ίδιους ….Έλληνες που αποφάσισαν να βοηθήσουν για την ολοσχερή καταστροφή της χώρας μας.

ΥΓ. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...