Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΑΞΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.


        ΠΡΑΞΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

                                              ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Στις εκλογές της 6ης Μαίου η ψήφος στα κόμματα που είναι υπεύθυνα για την κατάντια της Ελλάδας και των πολιτών της χώρας είναι ισοδύναμη με προδοσία της χώρας και των υπολοίπων Ελλήνων.
Η ψήφος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή στα κόμματα που διέλυσαν την χώρα κυβερνώντας την απανωτά επί 38 ολόκληρα χρόνια ισούται με εθνική μειοδοσία, με στυγερή προδοσία.
Είναι πια σαφές και αποδεικνύεται από την ίδια την πορεία και την κατάντια της χώρας, ότι τα κόμματα αυτά στελεχώνονται από ό,τι πιο άχρηστο, ανίκανο και τυχοδιωκτικό διαθέτει ο τόπος. Η ίδια η κάποτε λαϊκή βάση των κομμάτων αυτών ήταν πιο άξια και πιο ικανή από όσους αναδεικνύονταν και προωθούνταν μέσα από τους σκοτεινούς μηχανισμούς και τις σχέσεις υποτέλειας.
Νεποτισμός, αδιαφάνεια, εξαρτήσεις, υποτέλειες, πλήρης ανικανότητα, ατομισμός, διαφθορά, «ωχαδερφισμός» - αδιαφορία, βόλεμα … εκατοντάδες ή χιλιάδες επίθετα αναλόγου περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαρακτηρίσουν τα κόμματα αυτά και τα πρόσωπα που είχαν σε αυτά ηγετικούς ή σημαντικούς ρόλους.
Η κατάντια και η ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας είναι δικό τους έργο και τους αρμόζει η τιμωρία, η κάθαρση, η απαλλαγή της χώρας από τα φέουδά τους.
Χρόνια συντηρούσαν τον κοτζαμπασισμό και την διαίρεση στον λαό, χρόνια έθρεφαν την εξάρτιση των πολιτών από αυτούς και τώρα ήλθε η ώρα να πληρώσουν. ΤΩΡΑ !!! . Γιατί, εάν συνεχίσουν να διακυβερνούν τον τόπο μας, δε λίγο δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα για κανένα μας.
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους έχουν πάρει την εξωφρενική απόφαση να δώσουν ψήφο ξανά στα κόμματα αυτά και τους λέμε πως θα είναι έγκλημα και ανοσιούργημα αν το πράξουν.
Θέλουν να ξαναφέρουν στην εξουσία το ψέμα και την απάτη, τα ρεζιλίκια και τις κλεψιές ; Θέλουν να φέρουν ξανά στην κυβέρνηση το πλιάτσικο της πατρίδας και τα εγκλήματα κατά των ανθρώπων;
Ξέρουμε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες φοβικών ανθρώπων που έχουν την πρόθεση να τους ψηφίσουν: αυτοί που προσδοκούν κάποιο ατομικό συμφέρον και αυτοί που φοβούνται μήπως η χώρα χρεοκοπήσει.
Σε αυτούς που προσδοκούν κάποιο ατομικό συμφέρον έχουμε να τους πούμε ότι το αληθινό τους συμφέρον δεν είναι με τα κόμματα αυτά, αλλά με εμάς με τους υπόλοιπους, που αγωνιζόμαστε για μία Ελλάδα πραγματική, για μία Ελλάδα που να ανήκει στο λαό της και ένα λαό που θα είναι λεύτερος, υπερήφανος και θα έχει πραγματική προκοπή και πρόοδο.
Σε όσους φοβούνται μήπως η χώρα χρεοκοπήσει την απάντηση την δίνει η πραγματικότητα, χρεοκοπία είναι αυτό που βιώνει η χώρα και ο ελληνικός λαός σε κάθε επίπεδο. Στην χρεοκοπία την οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, στην καταστροφή και στην απαξίωση. Μέσα σε 4 χρόνια η Ελλάδα έχασε σχεδόν το ¼ του ΑΕΠ της !!!. Εάν δεν είναι αυτό το πρωτόγνωρο στοιχείο πλήρης απόδειξη της καταστροφής που προκάλεσαν τα κόμματα αυτά στην χώρα, τότε ποια είναι πιο περίτρανη απόδειξη; Μήπως οι αυτοκτονίες ; (χάσαμε μέσα σε 2 χρόνια μια μεγάλη κωμόπολη) , μήπως η ανεργία; (το ¼ του ενεργού πληθυσμού άνεργο), μήπως η κατήφεια και η κατάθλιψη ; ( σχεδόν το 80% του ελληνικού λαού υποφέρει από κατάθλιψη …), μήπως η πλήρης απαξίωση της εργασίας (45% μείωση αποδοχών ως σύνολο κόστους για τους εργοδότες). Δεν θα συνεχίσουμε στην πλήρη θεώρηση της καταστροφής. Εάν έχετε το ελάχιστο φιλότιμο και φιλοπατρία πρέπει να τους διώξετε, πρέπει να τους μαυρίσετε. Αυτή θα είναι η αρχή της λύσης, η αρχή της σωτηρίας, αφού όσα μέτρα και εάν πήραν και όσα και εάν πάρουν είναι όλα καταστροφικά, είναι εναντίον της Ελλάδας, εναντίον του ελληνικού λαού, της ζώσας ψυχής του ελληνικού έθνους.
  
Εάν δεν θέλετε να χαρακτηριστείτε προδότες και εθνικά αλήτες μην τους ψηφίσετε. Δώστε μιαν ευκαιρία στην Ελλάδα του μόχθου, στην Ελλάδα του λαού της.
           
Γνωρίζουμε τις παθογένειες των άλλων κομμάτων, γνωρίζουμε τα προβλήματα, όμως η πρώτη νίκη αυτού του λαού πρέπει να είναι απέναντι σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για την καταστροφή του. Από την δική τους ήττα θα ξεκινήσει η νίκη και η δικαίωση όλων μας, η νίκη και η δικαίωση του λαού και η πορεία μας προς την άνοδο και την πραγματική πρόοδο. Δεν υπάρχει πρόοδος και μέλλον με όσους μας κατέστρεψαν και με τις λογικές και τις δουλείες τους.
            Είναι λοιπόν εθνικό, κοινωνικό, πολιτικό και ανθρώπινο καθήκον για κάθε πολίτη αυτής της χώρας να τους γυρίσει την πλάτη, να αλλάξει σελίδα στην πορεία της καταστροφής γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατάντησαν συνώνυμα της καταστροφής της χώρας και αιτία της απαξίωσης όλων μας.
            ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ !!!
            Μαυρίστε τους λοιπόν και μην γίνεται συμμέτοχοι της συνέχισης του στυγερού εγκλήματος κατά της πατρίδας μας και του λαού της.        
           
ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


    
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“ΑΓΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” : ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Από τότε που γεννήθηκα ακούω συζητήσεις για “επενδυτές” που έφαγαν τα λεφτά και τα έστειλαν στο εξωτερικό. Από το σχέδιο Μάρσαλ, ως τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, από τα δάνεια της χούντας στους ημέτερους έως τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις επενδύσεων και από τα “έργα”, το χρηματιστήριο ως τα χαμένα αποθεματικά των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Για να μην μιλήσω και για πριν τον πόλεμο με τους αντίστοιχους που σκότωναν την εργατιά. Αυτούς καλούν τα υποκείμενα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να σώσουν την χώρα ... να “επενδύσουν” ή ορθότερα να “απογδύσουν”. Για τους αγιογδύτες επενδυτές, αυτούς τους εκδοροσφαγείς των Ελλήνων φτιαχτήκαν τα “μνημόνια”, για να γονατίσει και άλλο ο λαός, για να του πιούν το αίμα φτηνά και χωρίς πολλές φωνές και όλοι αυτοί τον βιασμό, την δολοφονία, την ληστεία την αποκαλούν σωτηρία και τον βιαστή, τον δολοφόνο, τον ληστή τον χαιρετίζουν ως επενδυτή, στρώνοντας πορφυρά χαλιά και βάγια και…

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.

ΛΥΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στα Α.Ε.Ι. και τα (Α)Τ.Ε.Ι.
Α. Ο “σύντροφος” Φίλης Με αρκετή ικανοποίηση ακούσαμε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου τις εξαγγελίες – ρυθμίσεις του Υπουργού Παιδείας για το Γυμνάσιο. Φυσικά δεν μας προκάλεσε απορία το που βρήκε αυτές τις προτάσεις, αλλά και μία σειρά από αντιλήψεις που υιοθέτησε και πρόβαλε. Είναι σαφές ότι όταν στερείται κάποιος συγκεκριμένης κουλτούρας και κυρίως αντίστοιχων προτάσεων ρίχνει και καμιά κλεφτή ματιά σε όσους μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη, φιλοσοφία και προτάσεις δομημένες πάνω στην φιλοσοφία αυτή. Επειδή άλλη πρόταση διαφορετικής αντίληψης, εκτός από την δική μας, δεν υπήρχε, ο Ν. Φίλης την υιοθέτησε στα βασικά της σημεία και άρχισε να την εφαρμόζει και να την επικοινωνεί. Η πρόταση υφίσταται πάνω από 12 χρόνια και είναι πολλάκις δημοσιευμένη στο παρελθόν. Φυσικά βρίσκεται και στο blog του Λαϊκού Κινήματος (http://laikometopo.blogspot.gr/2011/07/blog-post_13.html), καθώς βασικός συντελεστής α…

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επειδή έρχονται δύσκολες μέρες σας δίνουμε ένα πολύπλευρο σχέδιο δράσης, πόνημα του μέλους μας Γιώργου Κλειδαρά                                                  ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΥΓΗ Πρόνοια και μέτρα για κρίσιμα γεγονόταΤα τρία πράγματα που προσέχουμε είναι τα εξής: πρόγνωση προμηθειών, μετακίνησης και καταφυγίων.Έχετε πάντοτε φυλαγμένο κοντά στην έξοδο του σπιτιού σας ή στο μεταφορικό σας μέσο ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης εφοδιασμένο όπως αναφέρεται παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ατομική ένδυση ·Φοράμε ρούχα γερά, όχι έντονα χρώματα, παντελόνι με τσέπες (στρατιωτικού τύπου), ·Μποτάκια ειδικού τύπου αδιάβροχα ·Μπανάνα με μπλοκ, στυλό, δίπλωμα, ταυτότητες,διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες, λίγα χρήματα, τηλεκάρτες, κινητό, κάρτα κινητού, μίνι τηλεφωνικό κατάλογο και χρήσιμα τηλέφωνα, χαρτομάντιλα, κλειδιά, ρολόι, σφυρίχτρα, χρήματα, πυξίδα, μικρός χάρτης.
Βασικές αρχές επιβίωσης -Προφυλάξεις ατόμου, ομάδας Θα αντιμετωπίσετε: ανησυχία, φόβο, πόνο, ασθένεια, τραυματ…