Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: «Από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή»


Θέμα: Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: «Από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή»

      1. Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 16.00 πραγματοποιήθηκε  συνάντηση  με πρωτοβουλία του νέου ΙΝ.ΚΑ (ΙΝστιτούτο ΚΑταναλωτών) στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πεντέλης  Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης, ο Πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ. κ. Κωνσταντίνος Τσέκερης, ο Αντιπρόεδρος  κ. Δημήτρης Καραμήτσας και παραγωγοί από την  Αιγιαλεία. 
      2. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στα  γραφεία του ΙΝΚΑ,  με θέμα συζήτησης  την οργάνωση ενός συστήματος «από τον ΠΑΡΑΓΩΓΟ στον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»  με σκοπό  να εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων, την καλύτερη δυνατή  τιμολόγηση, την αδιάβλητη διαδικασία και  διαφάνεια

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα η διοργάνωση ημερίδας για το θέμα
στο Κολυμβητήριο Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων
Υψηλάντη 7 & Παναγούλη Αλεξάνδρου-Μελίσσια
 την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 18.00

    3. Στη σύσκεψη θα οργανωθεί η λειτουργία ενός συστήματος από τον παραγωγό στον καταναλωτή και θα ρυθμιστούν θέματα που αφορούν στη διαφάνεια της διακίνησης των προϊόντων, στην εξασφάλιση της υγιεινής τους κατάστασης προς όφελος του καταναλωτή και στην τοποθέτηση δικλείδων ελέγχου προς αποφυγή παρανομιών και αισχροκέρδειας.

     4. Η παρουσία σας και η άποψή σας θα βοηθήσει στην εξασφάλιση ενός νόμιμου, υγιούς και αποδοτικού για τα συμφέροντα του καταναλωτή συστήματος διακίνησης των προϊόντων από τον παραγωγό στον καταναλωτή.

                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...