ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;


                                          Ποιος θα τιμωρήσει τους προδότες ; 

Από τον καιρό που παίρνονταν στην Ευρώπη οι αποφάσεις για το κούρεμα του χρέους είχαμε γράψει και προβλέψει το τι θα γίνει και το πως.  Είχαμε μάλιστα αναλύσει με σαφήνεια ότι οποιαδήποτε νέα μέτρα θα είναι αισχρά και αδικαιολόγητα, ακόμα και με τις δικές τους λογικές. Δυστυχώς, στην χώρα αυτή ευδοκιμούν οι προδότες και προδότες δυνητικά γίνονται οι άχρηστοι.  Αυτοί λοιπόν οι άχρηστοι προδότες προχωρούν σε νέα αδικαιολόγητα και παράνομα μέτρα κατά των πολιτών της χώρας.
Όχι δεν είμαστε προφήτες ή μάγοι που τα γράφαμε και τα προβλέπαμε, απλώς στις τάξεις του Λαϊκού Κινήματος υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μελετήσει και αναλύσει σε βάθος τις τακτικές του διεθνούς συστήματος.
Τα είχαμε πει όλα από πριν και είχαμε προειδοποιήσει πολύ πριν κάποιοι περίεργοι εμφανιστούν ως μάγοι. Ηδη από το 2007 άνθρωποι που αποτελούν σήμερα τον κορμό του κινήματος μιλούσαν στα ΜΜΕ και έγραφαν στο διαδίκτυο για όσα σχεδιάζονται και πρόκειται να γίνουν.  
Για το Λαϊκό Κίνημα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και θα τα αναπτύξουμε πιο κάτω για να ξέρετε που πορευόμαστε ή που μας οδηγούν :

- ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα μνημόνια και στα μέτρα ; Όχι, βέβαια, αλλά με αυτούς τους πολιτικούς και την εν γένει «ηγεσία» του τόπου, το ΟΧΙ θα είναι το ίδιο καταστροφικό με το ΝΑΙ. Οι άνθρωποι είναι «μαϊμούδες για τα πανηγύρια», όπως επιμένει ένα μέλος μας. Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να ανασυνταχθεί με κύριο στόχο να τους πετάξει στα αζήτητα και ακόμα παραπέρα.

-  Τα μέτρα είναι πολιτικό προϊόν του νεοφιλελευθερισμού και των λακέδων του.  Δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε αναγκαία. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Πρόκειται για πολιτικές αποφάσεις που υπακούουν σε πολιτικές επιδιώξεις και όχι για μέτρα ανάγκης. Όπως είχαμε επισημάνει από το καλοκαίρι, εάν γίνει το κούρεμα του χρέους, τότε οι προοϋπολογισμοί του κράτους θα είναι πλεονασματικοί και κανένα μέτρο δεν θα δικαιολογείται. Αυτοί κατέληξαν στο κούρεμα = μέτρα, για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές εξαθλίωσης και εκμετάλλευσης όλων μας. Είναι οι πολιτικές που χρόνια αποτελούν τις επιδιώξεις και την προπαγάνδα των διεθνών και ημεδαπών (ΣΕΒ, ΙΟΒΕ κλπ) κεφαλαιοκρατών. Είναι οι πολιτικές του εξευτελισμού και της πλήρους απαξίωσης του ανθρώπου προκειμένου οι εκμεταλλευτές τους να έχουν μεγαλύτερα κέρδη. Είναι τα μέτρα και οι πολιτικές της νεοδουλείας και οφείλουμε να τα ανατρέψουμε με κάθε μέσο και τίμημα. Τα μέτρα επιχειρούν να τα επιβάλλουν ως αναγκαία για όλους μας με τον φόβο της δήθεν χρεοκοπίας. Πρόκειται για παράνομη, πέρα ως πέρα, και νομικά άκυρη, έξωθεν και έσωθεν επιβολή πολιτικής. Πρόκειται για κοινωνική γενοκτονία ενός λαού, αφού του στερούν τα μέσα επιβίωσης και τον καταδικάζουν σε καθεστώς απαξίωσης. Με την κατηγορία αυτή θα δικαστούν και θα καταδικαστούν όλοι οι εγκληματίες.          

-  Πως θα είναι η Ελλάδα ; Η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα στυγνής εκμετάλλευσης του λαού της από το διεθνές και το ντόπιο κεφάλαιο και εάν ψάχνετε για εχθρό σας τον ονομάζουμε. Η χώρα θα χάσει κάθε τι ουσιώδες και άξιο σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό και θα μαραζώσει οριστικά, εάν δεν αντιδράσουμε με κάθε μέσο. Οσοι μπορούν θα φύγουν και η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χώρα με χαμηλότατο επίπεδο ποιότητας σε κάθε τομέα, όχι μόνο της οικονομίας αλλά και της ζωής (χώρα χαμηλής ποιότητας χαμηλόμισθης εργασίας). Η ίδια η δική τους Eurostat διαπιστώνει και προβλέπει ότι μέσα σε λίγα χρόνια πάνω από 7 εκατομμύρια Ελληνες θα βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Την ίδια ώρα οι Ελληνες εργαζόμενοι μαζί με τους Ρουμάνους θα είναι αυτοί που ενώ θα εργάζονται, ο μισθός τους δεν θα επαρκεί ούτε για τα αναγκαία, περισσότερο από κάθε άλλο πολίτη της εγκληματικής συμμορίας της Ε.Ε. . Αυτού του είδους την γενικευμένη φτώχεια, η Ελλάδα δεν θα την έχει βιώσει ποτέ άλλοτε στην ιστορία της, γιατί χώρα συστηματικά χαμηλής ποιότητας δεν υπήρξε ποτέ.

- Ανταγωνιστικότητα, επενδύσεις, ανάπτυξη, ελεύθερος ανταγωνισμός, εμπόριο κλπ. … . Αποτελούν ένα μάτσο από σκόπιμες αθλιότητες του παγκόσμιου και του ντόπιου συστήματος κάθε εξουσίας για να αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους και να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Εχουμε αποδείξει ότι όλες οι πιο πάνω έννοιες είναι απλές απάτες και κούφια σκόπιμα ιδεολογήματα που εξυπηρετούν τις ολιγαρχίες και καταστρέφουν τους πολλούς. Ολες οδηγούν στην υποδούλωση των ανθρώπων, στην βρώμικη εκμετάλλευσή τους από τους σχιζοφρενείς της κερδοκρατίας.  Επένδυση για τον επενδυτή σημαίνει απλά κερδοφόρο συμφέρον σε βάρος των πολλών. Αγοράζουν φτηνά κάτι που έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και φτιάχνουν συνθήκες τεράστιας κερδοφορίας. Όπως έχουμε αναλύσει το κέρδος κάποιων είναι ζημία για άλλους και στην παρούσα περίπτωση είναι ζημία για όλο τον ελληνικό λαό.

- Η ιστορία διδάσκει … .  Κάποτε οι φεουδάρχες όταν πουλούσαν ή κληροδοτούσαν το φέουδό τους, το μεταβίβαζαν μαζί με την γη, τα ζώα και τους ανθρώπους του. Αυτό σχεδιάζουν για την Ελλάδα και τους Ελληνες και έτσι μας αντιμετωπίζουν. Εάν θέλετε εσείς και τα παιδιά σας να βρίσκονται σε κατάσταση χειρότερη από αυτή των ζώων μπορείτε για μία ακόμα φορά να σκύψετε το κεφάλι.

-  Αγγλικό δίκαιο … . Είναι ευρύτερα γνωστό παλαιόθεν ως το «δίκαιο των κανονιοφόρων». Σύμφωνα με τις διατάξεις του ο δανειστής μπορεί να αναζητήσει τα δανεικά με οποιασδήποτε  μορφής ενέργεια κατά του οφειλέτη, ακόμα και με τα όπλα. Αυτό μας ετοιμάζουν οι ξένοι κατακτητές και οι ντόπιοι προδότες.

-  Γερμανική κατοχή. Αφου οι Γερμανοί και οι λοιποί σύμμαχοί τους προσπάθησαν δύο φορές με τα όπλα να καταλάβουν την Ευρώπη, προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια με πιο σύγχρονο τρόπο. Η Ευρωπαϊκή Ενωση έγινε μια χαρά όχημα και μέσο επίτευξης των σκοπών τους. Για όσους δεν μπορούν ή βαριούνται να διαβάζουν υπάρχει στο blog και μία καλή ανάλυση του Δ. Καραμήτσα στην TV.

-     Θα μας κλέψουν και τα ρούχα που φοράμε ; Εάν σταματούσαν εκεί θα ήταν τα πράγματα κάπως επανορθώσιμα. Αυτοί έρχονται για να μας γδάρουν και το δέρμα, έρχονται να μας πιουν το αίμα, να μας πάρουν την ίδια μας την ζωή και την ανάσα. Μας μισούν όλους, δεν το βλέπετε στις δηλώσεις τους; 

-      Ο άνθρωπος του καναπέ … . Εμείς δεν σας λέμε να βγείτε έξω και να φωνάζετε ή να συγκρουστείτε με τις αγαθοεργείς υπηρεσίες του δημοσίου που πληρώνετε για να μας σκοτώνουν: αυτά τα καλά παιδιά των ΜΑΤ που πληρώνονται για να λειτουργούν ως μπράβοι του συστήματος. Απλά ζητούμε να καταλάβετε ότι είσαστε η κρίσιμη μάζα. Ένα φοβισμένο σύνολο που το έμαθαν να ζει μόνο ως καταναλωτής. Σας ζητήσαμε και σας ζητάμε να μας κλείσετε το μάτι. Να σκεφτείτε λίγο πιο ελεύθερα, να αντιληφθείτε τι σημαίνει πραγματική ποιότητα, πραγματική αξιοπρέπεια, πραγματικός αυτοσεβασμός και αξίωση σεβασμού από τους άλλους. Αυτό το λίγο πολλαπλασιαστικά θα είναι η ειρηνική λύση. Αλλιώς να περιμένετε τα χειρότερα: το σύστημα αυτό συστηματικά εκτρέφει ανεγκέφαλους κανίβαλους.

-           Είναι νόμιμο και πραγματικό το χρέος; Εάν ήταν συνολικά νόμιμο και πραγματικό τότε θα δέχονταν κάθε έλεγχό του. Επειδή ένα μεγάλο μέρος του χρέους δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε πραγματικό, αρνούνται συστηματικά τον έλεγχό του.  Εχουμε συντάξει ειδικό κείμενο πορείας για τον έλεγχο και την απαλλαγή από το χρέος. Δεν χρησιμοποιούμε κραυγές και τσιτάτα άρνησης. Πρώτα θα ελεγχθεί το χρέος και μετά θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός τι, ποιους και πότε θα πληρώσει.

-           Επιστροφή στην δραχμή; Το εθνικά ελεγχόμενο νόμισμα είναι ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε κράτος και για κάθε λαό. Μέλη μας έγιναν δακτυλοδεικτούμενα όταν έλεγαν και έγραφαν «όχι στο Ευρώ» ή όταν πριν πολλά χρόνια ζητούσαν την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Όμως το ζήτημα είναι καθαρά συστημικό και με αυτό το θεσμικό και συστημικό δεδομένο της τωρινής Ελλάδας είτε με Ευρώ είτε με δραχμή πάλι χαμένοι θα είμαστε. Προτείναμε και προτείνουμε την εθνική ανταλλακτική μονάδα, το κοινωνικό άυλο χρήμα, την οικονομία χωρίς κέρδος, το χρήμα ως απάντηση στο νόμισμα και στις λογικές του και άλλα πολλά, που συγκροτούν την πραγματική λύση για το πρόβλημα, την πραγματική οδό για την ευημερία των ανθρώπων. Η οικονομία έχει πραγματικά μεγέθη που λέγονται αγαθά. Εάν δεν τα παράγεις όσο νόμισμα και να έχεις θα σου είναι άχρηστο και στο τέλος θα το χάσεις. Αλλως ειπείν η οδός για την ευημερία και την εθνική ανεξαρτησία, η οδός του σεβασμού από τους άλλους είναι αυτή της παραγωγικής αυτάρκειας της χώρας. Τα υπόλοιπα παραμένουν πλάνα συνθήματα που εάν εφαρμοστούν σε αυτές τις δομές και σε αυτό το σύστημα θα οδηγήσουν σε θανάτους λόγω απόλυτης πείνας.
  
- Είναι νόμιμα τα μέτρα και τα μνημόνια; Ισως εδώ να υπάρχει ένα ακόμα κλειδί που κάποιοι συστηματικά το αφήνουν εκτός προβληματισμού. Όλα τα μέτρα, οι συνθήκες και οι συμβάσεις είναι προϊόν στυγνού εκβιασμού και εκμετάλλευσης της «ανάγκης». Σε καμία περίπτωση και κατά την επίσημα δηλούμενη εκδοχή δεν αποτελούν προϊόν ελεύθερης βούλησης, αλλά το ακριβώς αντίθετο, είναι προϊόντα παράνομης και δη εξωθεσμικής επιβολής. Είναι συνεπώς αντίθετα στα χρηστά ήθη, καταχρηστικά, παράνομα και ακυρωτέα. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή και με μία απλώς καλή νομική αντιμετώπιση ακυρώνονται και σε διεθνές επίπεδο. Για να μην αναφερθούμε και στην ωμή παραβίαση του καταστατικού χάρτη του Ο.Η.Ε. και της Ε.Ε.  … . Απλά λοιπόν, τα μέτρα είναι απολύτως παράνομα. Μπορούν και πρέπει να ακυρωθούν.

- Υπάρχει σωτηρία ; Εάν κάποιες και κάποιοι ζείτε ακόμα στο συστημικό σας παραμύθι, εάν ονειρεύεστε και θεωρείτε ευτυχία την Ελλάδα μερικά χρόνια πιο πριν, είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει ούτε σωτηρία, ούτε ελπίδα, αλλά διατήρηση της μιζέριας και του αργού θανάτου. Δεν σας χρειαζόμαστε μαζί μας, ούτε χρειαζόμαστε όσους πιστεύουν ότι το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα αυτό είναι σωστό και απλά φταίνε τα πρόσωπα των γενικών διευθυντών της επιχείρησης, της ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε., όπως την κατάντησαν, να την αντιλαμβανόμαστε απλά ως μία εταιρεία. Οσο λειτουργείτε και σκέφτεστε με τον τρόπο αυτό θα σας αφήνουμε απέξω, δεν σας θέλουμε στο κίνημά μας. Το κίνημα με τα μέλη του έχει σχεδιάσει τη νέα Ελλάδα, τη νέα κοινωνία, την ανθρωποκεντρική δημοκρατία, το άλλο σύστημα. Διαβάζοντας τις σελίδες του ιστοχώρου μας μπορείτε να γνωρίσετε θέσεις και λειτουργικές προτάσεις. Τις φτιάξαμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εφικτές και κατανοητές από τον σύγχρονο Ελληνα άνθρωπο. Δεν ζητάμε από κανένα τίποτα ακατόρθωτο. Εάν καταλάβετε την αξία σας ως οντότητες θα καταλάβετε και το νόημα της ζωής και θα το απαιτήσετε.  Είναι παρόν, είναι εφικτό, είναι ανθρώπινο. Στηρίζεται στον άνθρωπο και λειτουργεί με βάση τον άνθρωπο για τον ίδιο τον άνθρωπο και μόνο για αυτόν.

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...