ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Όταν το 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός είπε στον ελληνικό λαό πως πρώτιστος στόχος του αποτελεί η σύνθλιψη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα.

Δυο χρόνια μετά σύμφωνα με την  έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το 2010, την οποία υπέβαλε χθες ο Λ. Ρακιτζής, αποδεικνύεται ότι η διαφθορά και η ασυδοσία καλά κρατούν στις   δραματικά υποστελεχωμένες φορολογικές υπηρεσίες που - τη στιγμή που εκατοντάδες επιτυχόντες του τελευταίου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για το Υπουργείο Οικονομικών παραμένουν αδιόριστοι- καλούνται να εισπράξουν φόρους και να καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή, με την «αρωγή» ενός taxis, το οποίο βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης.
Όπως περίτρανα αποδεικνύεται πλέον η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής δεν εντάσσεται στις προτεραιότητες της κυβέρνησης.
Προέχουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και  η  βάρβαρη επίθεση  στους μικρομεσαίους επαγγελματίες στους άνεργους,στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους.
Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ παραθέτει στον ελληνικό λαό τις εναλλακτικές  προτάσεις του και καλεί τους πολίτες σε ενεργή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά όλα αυτά, όμως για δείτε και αυτό:

http://anemos5.blogspot.com/2011/07/blog-post_08.html
Μ.Ο.Ι.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε πολλοί τις επιφυλάξεις μας για το πρόσωπο του ελεγκτή.

Δημήτρης

ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις εκλογές, (όπως και την κοινωνική τους πορεία που είναι και πορεία ζωής) σχεδόν μονοσήμ...